img

Показ POLONETS на Дипломатичному заході у В'єтнамі

Мовою краси, стилю та національної культури говорили про Україну на дипломатичному заході у В’єтнамі. 

21 травня, у м. Ханой у «Музеї жінки» відбувся дипломатичний і культурний захід "COLORS OF HERITAGE" за спільною організацією Державного музею В‘єтнаму та Посольства України у В'єтнамі.

Нашу колоритну сучасну культуру було представлено колекцією вишуканих суконь у національному стилі від бренду POLONETS. Ми говорили про Україну з позиції культури та краси. Це привертає увагу до нашої країни та неодмінно дає позитивні результати.

Колекцію демонстрували професійні моделі з В'єтнаму. Ми вкотре довели, що український одяг інтернаціональний та пасує жінкам усього світу, будь-якої національності.

Красу в’єтнамської культури презентувала дизайнерка Le Thi Lan Hong у своїй колекції з вишивкою. Шовкові тканини, рамі, вишивка та оздоблення печворк, сюжетні зображення й орнаменти - було неймовірно вишукано. Важливо зазначити, що в'єтнамська дизайнерка підтримує нас та була активною в організації заходу на підтримку України.

Після події ЗМІ В‘єтнаму було заповнено статтями та світлинами з показу. Ми зробили все від нас залежне, щоб достойно виступити на міжнародній сцені. Тож вкотре Україна звучала гучно і яскраво!

Велика подяка Послам України, пані Ірині та Олександру Гаман, за запрошення, організацію заходу та нашого приїзду. Щасливі бути яскравими представниками нашої прекрасної Батьківщини!