img

Показ POLONETS на міжнародному тижні моди у Бангкоку

У 2018 році, Україна вперше взяла участь у International Thai Silk Fashion Week 2018, яка пройшла в Бангкоку під патронатом самої Королеви Таїланду.

Більше 50 країн-учасниць, 24 відомих дизайнери з усіх куточків світу представили кращі ексклюзивні колекції на світовому подіумі.

За запрошенням Посольства України в Таїланді/Embassy of Ukraine in the Kingdom of Thailand, Україну представила одна з найкращих українських дизайнерів Оксана Полонець. Вона створила ексклюзивну колекцію вишитих суконь із королівського тайського шовку ручної роботи. Колекція поєднала в собі ювелірну майстерність та вишуканість смаку дизайнера, колорит національної вишивки та неперевершену якість шовку ручної роботи із королівських колекції.

Крім власної колекції та колекції з королівського шовку, Оксана Полонець створила особливе вбрання для пані Наталі Бешта, дружини Посла України Андрія Бешта, та їх доньки Оксани, які представили Україну на міжнародному рівні на 8-th Celebration Thai Silk.

Для участі у події були запрошені учасниці «Miss Universe 2017». Україну представила Яна Краснікова «Miss Universe Ukraine 2017», яка стала обличчям нової Королівської колекції від дизайнера Оксани Полонець. Також, у сукні від Polonets, дефілювала 100 метровим подіумом “Miss Universe USA 2017” Kara McCullough.

Дуже приємно було особисто познайомитись із всесвітньо відомім дизайнером Jimmy Choo. який презентував екслюзивні черевички, створені для самої Королеви. То дуже велика честь бути передставленими на одному подіумі із відомими світовими іменами.

Неймовірно горді за гідну презентацію України на світовому рівні.