Чоловіча вишита сорочка в національному стилі

Як вибрати вишиту сорочку в національному стилі

Чоловіча вишита сорочка. Чоловіча вишиванка. Вишиванка

Вишита сорочка або вишиванка – це один з найдавніших елементів гардероба українців. Процес вибору вишиванки досить складний та глибокий, особливо якщо ви плануєте купити її не в якості сувеніра. Також існує декілька важливих аспектів на які варто звернути увагу перед вибором конкретної моделі, але про все послідовно.

Наразі вишиванки часто використовуються не просто як елемент святкового образу на День Вишиванки або День Незалежності. Багато користувачів використовують сучасні вишиванки як елемент гардеробу на кожен день. Вишиванки зручні та не сковують рухів, тож такий вибір є цілком логічним.

Як правильно обрати вишиванку? Деталі при виборі вишиванки.

Вишиті сорочки часто використовуються в якості вбрання на свята. Деякі компанії включають вишиті сорочки до свого дрес-коду, щоб працівники могли проявити себе та замінити одноманітну класичну сорочку на вишукану вишиту сорочку.

Що ж стосується порад яких варто дослухатися перед тим як обрати конкретну сорочку – їх перелік виглядає так:

  • Врахуйте особливості свята
    Якщо ви розглядаєте вишиту сорочку виключно як елемент гардероба для урочистих подій – врахуйте, на які саме свята ви будете її одягати. Якщо мова йде про День Незалежності – краще обрати вишиту сорочку з орнаментами вашого рідного району. Якщо ж ви підбираєте сорочку для весілля у якості свідка або гостя – ідеально підійде вишита сорочка “білим по білому”.
  • Зверніть увагу на метод вишивання
    Не дивлячись на популярну думку, що класичним українським методом вишивання візерунків є хрестик – це зовсім не так. Відповідно до останніх досліджень у сфері етносу нараховується приблизно 300 різноманітних технік вишивання, які використовувалися по всій території України. Також цікаво що популярного методу “хрестиком” серед них немає.
  • Якість ниток
    Автентична вишита сорочка має бути вишита якісними нитками. Саме тому, ми в Polonets приділяємо особливу увагу підбору ниток та методів вишивання кожної сучасної сорочки. Тож якщо вам необхідна якісна сорочка – відвідайте наш каталог товарів.

Звернувши увагу на перелічені поради ви гарантовано зможете придбати якісну вишиту сорочку. Якщо ж ви шукаєте де придбати аксесуари в стилі етно або вам потрібна класична сорочка з орнаментом в українському стилі – завітайте до нашого каталогу, адже нам є що вам запропонувати!